На снимката: Христо Иванов, Асен Василев и Кирил Петков. Снимка:

...
На снимката: Христо Иванов, Асен Василев и Кирил Петков. Снимка:
Коментари Харесай

ПП и ДБ сформират силите на доброто за изборите. Очакват да видят сватбата

На фотографията: Христо Иванов, Асен Василев и Кирил Петков. Снимка: БГНЕС
Интереснни и любопитни бяха реакциите на партиите след връщането на третия мандат. Стана ясно, че „ Продължаваме промяната “ към този момент договаря за общо явяване с „ Демократична България “, която и да е датата на идващите предварителни парламентарни избори, сподели депутатът от Промяната Венеция Ангова. Основният приоритет за Политическа партия и Демократична България ще бъде антикорупцията.

„ Ние отстояваме правилата си да върнем значимата тематика за антикорупцията макар димките, които виждаме в общественото пространство, с цел да можем в действителност да изпълним дневния ред на България. Датата зависи от президента, както към този момент знаете Националният съвет даде мандат на Изпълнителния
да договаря с Демократична България,
тъй че да може образуваме силите на доброто…това, което видяхме, е годежът сред задругата на хартиената коалиция – ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Очакваме да забележим сватбата “, сподели тя.

Ангова добави, че парламентарната група на Политическа партия има опасения, че в оставащите последни дни на 48-то Народно заседание ще бъдат прокарани
„ много популистки законопроекти “.
„ Програмата не зависи от нас, както виждате нашите законопроекти биват изтиквани обратно “, добави тя.

Ето още рейкции от Народното събрание:

Мустафа Карадайъ, ръководител на Движение за права и свободи

„ Ще вървим на следващите ненужни предварителни парламентарни избори. В тази обстановка каквито и дълготрайни политики и велики гениални задания да решаваме, нищо няма да оправим за тези два-три дни “.

Костадин Костадинов, ръководител на „ Възраждане “

„ Както виждате Народното събрание приема само и единствено решения под непознат напън и под непозната диктовка. Колкото по-скоро се разпусне това Народно заседание, толкоз по-добре. Аз не мога да схвана претекстовете на президента Радев да продължава да бави този собствен декрет “.

Кристиан Вигенин, народен представител от ПГ на Българска социалистическа партия

„ Колкото по-бързо имаме нов парламент, който може да излъчи постоянно държавно управление, толкоз по-добре. И във връзка с вътрешната политика и във връзка с външната “.

Христо Иванов, съпредседател на „ Демократична България “

„ Има два целта – единият е механизмът за следствие на основния прокурор, другият е най-малко част от законите, свързани с еврозоната, да бъдат признати – по-специално – промените в кодекса за застраховането. И двете неща, при съществуване на воля, могат да се одобряват до втори “.

Георги Самандов, народен представител от ПГ на „ Български напредък “

„ Трябва да се одобряват оптимално доста закони по Плана за възобновяване и резистентност и също по този начин да се имплементира в българското законодателство правилник 1854, който трансферира свръхприходите от производителите към семействата, дребния и междинен бизнес “.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР