На снимката: Емил Соколов.Сигналът от САЩ със сигурност е много

...
На снимката: Емил Соколов.Сигналът от САЩ със сигурност е много
Коментари Харесай

Емил Соколов: Борисов опитва да създава митове за разграничаване от Горанов

На фотографията: Емил Соколов.„ Сигналът от Съединени американски щати сигурно е доста явен. Бойко Борисов няма различен избор, с изключение на да пробва да основава легенди за разграничение. Да, през 2020 година беше поискана оставката на Владислав Горанов, само че това не трансформира обстоятелството, че той бе министър в две държавни управления на ГЕРБ “.
Това сподели политическият анализатор и историк Емил Соколов в изявление за ДЕБАТИ.
„ Да си министър на финансите значи действително да отговаряш за всички държавни финанси, за парите на страната, за бюджета. Каквото и разграничение да бълнува господин Борисов, това не трансформира обстоятелството, че негов министър на едно от най-ключовите министерства, министерството, което дава отговор за нашите пари, нашите налози, е седял човек сега с доста тежки обвинявания за корупция “, сподели още Соколов.„ Дори да сметнем, че има някакво разделяне, остава въпросът какво тъкмо е правила  ГЕРБ и за какво господин Борисов е позволил – макар блестящата си преценка, както той обича да акцентира, да допусне подобен човек до най-високите етажи на страната и да му повери парите на българските жители. Ако този въпрос вълнува българските жители, дори не става въпрос за имиджови вреди, а за това каква партия е ГЕРБ, когато по най-високите етажи и в най-близки връзки с нейния водач, е бил човек, който не е просто обвинен, а упрекнат в тежка корупция от един от най-бликите ни сътрудници. И то сътрудник, чието мнение господин Борисов постоянно счита за манна небесна “, добави той.
Относно поисканата оставка на Владислав Горанов през 2020 година, Соколов уточни следното:

„ Трябваше десетки студенти да бъдат бити от полицията, с цел да може в последна сметка ГЕРБ да стартира разграничаването, за което господин Борисов приказва в този момент. Истината е, че през 2020 година Владислав Горанов стана прекомерно неуместен “.

Защо ГЕРБ в профил Владислав Горанов през 2020 година, ще имаме ли постоянно държавно управление след изборите на 2 април и по кое време ще се реши политическата рецесия – четете цялото изявление на следващия ден на ДЕБАТИ.БГ.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР