На снимката: Джон Малкович Само за два часа днес, след

...
На снимката: Джон Малкович Само за два часа днес, след
Коментари Харесай

По-евтините билети за спектакъла с холивудската звезда Джон Малкович свършиха. Останаха по 350-400 лв.

На фотографията: Джон Малкович
Само за два часа през днешния ден, откакто бяха пуснати в продажба, по-евтините билети за спектакъла „ В самотата на памуковите полета “ в Народния спектакъл в столицата свършиха. Останаха единствено билети на цени от 350 и 400 лева Причината за големия интерес е присъединяване на известния холивудски артист Джон Малкович.

Той ще играе на сцената на Народния спектакъл „ Иван Вазов “ в три следващи вечери в средата на идващия месец. Точно в 12 часа през днешния ден на касите, в уеб страницата на театъра и в мрежата Eventim бяха пуснати билетите за постановката. Най-нетърпеливите застанаха на опашка още в 10 ч. с вярата да се снабдят с билет от 50 лева Толкова бяха най-евтините. Цените бяха разграничени на 8 категории в диапазон от 50 до 400 лева, предава БНР.
Джон Малкович ще излезе на сцената на Народния спектакъл дружно с литовската актриса Ингеборга Дапкунайте в три следващи вечери – 16, 17 и 18 февруари. Пиесата „ В самотата на памуковите полета “ е режисирана от Тимофей Кулябин, който през декември сложи „ Нора “ още веднъж в Народния спектакъл. Представленията ще бъдат на британски език, а български надписи ще се излъчват на специфични монитори.

Малкович е прочут на публиката с постановките си на Бродуей и киноролите. Има 2 номинации за „ Оскар “, получавал е американската телевизионна премия „ Еми “ и три оценки „ Златен глобус “.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР