На снимката: Делян Добрев.В консенсус с ментора си Бойко Борисов,

...
На снимката: Делян Добрев.В консенсус с ментора си Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Делян Добрев с обвинения към правителството на Петков, ама нямал доказателства

На фотографията: Делян Добрев.
В консенсус с ментора си Бойко Борисов, Делян Добрев от ГЕРБ упрекна държавното управление на Кирил Петков, че са прибирали комисионни посредством офшорни сметки и повтори всички опорки на ГЕРБ, които слушаме предизборно от седмици. Интересното е, че най-после той чистосърдечно си призна че няма доказателства за думите си.

На напред във времето още веднъж беше преекспонираната в последно време тематика за газа. Според Добрев през последните месеци България е купувала газ от „ Газпром “, само че с 28% по-скъп. Бившият министър на стопанската система и енергетиката изясни изказванието си със комплицирана скица. По думите му през юли цената, на която сме купували синьо гориво е трябвало да бъде 86 евро. Вместо това обаче страната ни стартира да купува газ от румънската „ Винтерхаус “ за 110 евро.

„ Тази компания е 100% благосъстоятелност на „ Газпром “ Швейцария. Влизаме в Търговски указател и от там виждаме, че тази швейцарска компания е 100% благосъстоятелност на огромния „ Газпром “ и се съставлява от Алексей Милер “, изясни Добрев.

Добрев не регистрира, че „ Газпром “ спря доставките на газ на България, и евентуално не сме имали въобще вид да купуваме газ непосредствено, само че също по този начин упрекна държавното управление на Пеков, че не е приело новата скица на заплащане, поискана от съветския снабдител. После пък удостовери, че въпреки всичко „ Газпром “ е обезсърчителен и България не би трябвало да купува газ него. Общо взето и той се обърка в обясненията си.

Според Добрев и ГЕРБ спомагателните пари над цената от 86 евро са отивали за комисионни посредством офшорни сметки, само че това било единствено тяхно съмнение и най-после даже си призна, че нямат доказателства:

„ Нямаме доказателства, само че търсим такива, подали сме сигнали в способените органи “, посочи Делян Добрев.

Добре е да напомним на господин Добрев, че в живия живот, когато някой упреква различен за нещо, само че няма доказателства, това се назовава клюка. Вярно е, че арсеналът от клюки на ГЕРБ е богат, само че за първи път ставаме очевидци и на толкоз искрено самопризнание, че това са свободни съчинения, за които нямат никакви доказателства.

Любопитно е дали гласоподавателите ще се заловен на тази несръчна политическа конспирация.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР