На снимката: Делян Добрев.ГЕРБ ще водят преговори за съставяне на

...
На снимката: Делян Добрев.ГЕРБ ще водят преговори за съставяне на
Коментари Харесай

ГЕРБ вече казват, че ще преговарят с ДПС за управление

На фотографията: Делян Добрев.
ГЕРБ ще водят договаряния за сформиране на държавно управление с Движение за права и свободи, сподели през днешния ден някогашният енергиен министър от ГЕРБ и претендент за депутат Делян Добрев в ефира на bTV. По думите на Добрев ГЕРБ щели да завоюват изборите, на второ място щели да са „ Възраждане “, а трети – Движение за права и свободи.

Докато Добрев изключи коалиция с партията на Костадин Костадинов („ Възраждане “), сподели противоположното за Движение за права и свободи. Любопитното е, че преди по-малко от месец водачът на ГЕРБ Бойко Борисов беше на друго мнение, като съобщи, че „ формула ГЕРБ и Движение за права и свободи не съществува “.

Какво тъкмо сподели тогава Борисов –

По думите на Добрев партията би направила всичко допустимо да сформира постоянно държавно управление след предварителните парламентарни избори на 2 октомври.

Добрев уточни, че партията му има „ най-големи очаквания за партньорство “ с „ Демократична България “, защото техните визии за политиката се припокривали с тези на ГЕРБ. Бившият енергиен министър обаче означи, че двете обединения имали разминавания по правосъдната промяна.

„ Демократична България “ пък сложи правосъдната промяна и върховенството на закона като едно от наложителните условия да взе участие в ръководство. Тази вечер групировката оповестиха три условия, пред които няма да правят отстъпка за включване в държавно управление след изборите в неделя.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР