На снимката: Бойко БорисовСлед като в последните седмици лидерът на

...
На снимката: Бойко БорисовСлед като в последните седмици лидерът на
Коментари Харесай

Борисов вече не иска преговори за руски газ

На фотографията: Бойко Борисов
След като в последните седмици водачът на ГЕРБ Бойко Борисов споделяше, че България би трябвало да договаря с „ Газпром “ за количествата, които би следвало да получим от съветския монополист по контракт до края на годината, Борисов през днешния ден направи завой и прикани служебния кабинет, назначен от президента Румен Радев, да не води договаряния. 

„ Гълъб Донев се пробва да изясни, че доставките от „ Газпром “ са доста значими и няма друго решение. Моля ги да не се връщат към „ Газпром “. Той се гърчи и пробва да ги отбрани. Кирчо и Асен си късат ризите да защитят „ Лукойл “, сподели Борисов.

На фона на тези думи, през вчерашния ден Кирил Петков и Асен Василев посетиха „ Росенец “ и регистрираха, че за първи път от 12 години насам компанията, която се разполага с нефтено пристанище на цената на „ три огромни магазина в мол “, заплаща налози на страната.

По времето на Борисов „ Лукойл “ просто не внасяше налози. Очевидно и страната не съумя да ги изиска по подобаващ метод, че да ги получи. по отношение на налозите на „ Лукойл “.

Бившият енергиен министър Делян Добрев пък предложения Асен Василев и Кирил Петков да дебатират по отношение на методите, по които е доставян природен газ в България през последните месеци.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР