На снимката: Бойко БорисовЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов твърди, че

...
На снимката: Бойко БорисовЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов твърди, че
Коментари Харесай

Борисов се зарече да е депутат. Знаел за „Магнитски“ преди това

На фотографията: Бойко Борисов
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов твърди, че ще остане като народен представител в 49-ото Народно заседание, в случай че бъде определен. Той съобщи още, че бил три пъти в посолството на Съединени американски щати у нас след новите наказания „ Магнитски “ против някогашния финансов министър Владислав Горанов. В изявление за bTV Борисов се разгласи и срещу импийчмънт на президента Румен Радев.

В Народните събрания след 44-ото – когато бе последното ръководство на Борисов, водачът на ГЕРБ бе избиран за депутат, само че самичък се отхвърляше да съставлява хората, които са го избрали. Сред партийните водачи това може да се каже единствено за него и за Слави Трифонов. Всички останали ръководители на партии бяха депутати в парламентите от 2020 година насам. В 45-ия Парламент пък Трифонов се закле като народен представител онлайн и по този начин и не стъпи в Народното събрание, сходно на Борисов.

По думите на Бойко Борисов той е бил три пъти в посолството на Съединени американски щати у нас във връзка глобите „ Магнитски “.

„ Бях в сряда, петък и понеделник, в това число два пъти разговарях с О’Брайън. Знаех за „ Магнитски “ преди този момент, питах го и за Влади Горанов “, сподели Борисов.

По думите му настояването на Съединени американски щати, Англия, а и на Германия, е да се одобри законодателството по отношение на отчетността и механизма за следствие на основния прокурор.

Борисов съобщи, че е против импийчмънт на Румен Радев, „ тъй като не можем да съборим и тази институция “. Той добави, че в случай че се излъчи държавно управление, „ президентът ще си влезе във функционалността. “

Въпреки че се ядоса от въпроса дали ще стане народен представител, Борисов въпреки всичко сподели следното: „ Този път ще стана народен представител, с цел да не могат да ни надиграя “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!4ТАГОВЕ предходна статияВАШИЯТ КОМЕНТАР Моля въведете коментар!Моля въведете името си тук Запомни ме при идващ коментар

, 17.02.2023, 18:13
17.02.2023, 17:50
17.02.2023, 17:25
17.02.2023, 17:09
Последни публикации-17.02.2023, 18:36-17.02.2023, 18:13-17.02.2023, 17:50Партньори
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР