На снимка се появява много злокобно хуманоидно създание … Сара Уин

...
На снимка се появява много злокобно хуманоидно създание …
Сара Уин
Коментари Харесай

На снимка се появява много злокобно хуманоидно създание




На фотография се появява доста злокобно хуманоидно творение … Сара Уин е 21-годишна студентка и жителка на град Шефилд (), в Северна Англия. Един ден, тя взема решение да снима пътя, който минава около дома й (). Когато почнала да преглежда фотосите, тя разкрила на едната от тях част от рамото и главата на необичайно хуманоидно създание. Това творение не изглеждало “съвсем човешко “. Явно се е промъкнало край Сара, изцяло неусетно от нея. Кожата му била червеникава, като че ли мощно развалена от огън. Сара се уплашила и си намерения, че е снимала нещо доста злокобно, фантом или видение.



Момичето споделя: “Нямам визия какво е това творение, което се вижда на моята фотография. Моите мисли бяха в главата ми, скачайки от една версия на друга. Тогава си помислих, че това е нещо дяволско, и че това не е плод на моето въображение. ” Сара посочила тази фотография на други хора, които правили разнообразни изводи. Имало изявления, че е фантом на мъж с изгоряла кожа, който е минал около нея по време на снимането.



На друга фотография, която Сара прави по същото време и на същото място. няма нищо извънредно.



Момичето направило фотосите на 20 септември 2018 година, когато се прибрала у дома след лекции и почнало да вали дъжд. Тя видяла от прозореца, че пътят до къщата й бил наводнен и решила да излезе, и да го снима. Забелязала страшното изображение в една от фотосите четири дни по-късно, когато почнала да разглежа фотосите. Четете още: Родители споделят за най-страшните думи на децата си Когато Сара правела тези фотоси, нямало никой до нея, в това число никой в дома й. Тя еазказва още: “Аз не забелязах нищо извънредно, когато върших фотосите. Просто излязох на няколко крачки от къщата, направих няколко фотоси, една след друга, и незабавно се върнах вкъщи. ” Въпреки това, на това място и преди се случвали странни неща. Сара споделя, че когато са се преместили в тази къща преди 14 години, имало и към момента има феномени, които могат да се нарекат паранормални. “Светлините постоянно се пускат и стопират сами.Понякога вратите сами се отварят, в това число и входната врата. Разни предмети са на местата си и ненадейно се оказват на напълно друго място. Чуват се страховити стъпки. Един път бях в банята и един лавица падна върху мен без причина, а тя висеше на стената в продължение на доста години. ”



Сара Уин Според Сара, тя има вяра в паранормални явления и не мисли, че всичко това е съвпадане. Включително тайнственото създание, което попада върху нейната фотография. Момичето не го счита за недостатък на фотографията. “Родителите ми също мислят, че тук се случват ужасни неща и това по някакъв метод е обвързвано с тази къща, само че ние просто одобряваме това за даденост. Но, че родителите ми и приятелите ми бяха доста уплашени, когато видяха това творение на фотографията. ” Когато Сара разгласила фотографията в обществената мрежа, скептиците предложиха, че може би момичето е носило червен шал и той е излязъл на фотографията. Но, Сара споделя, че въобще няма червен шал. Също по този начин, в къщата им няма сходни статуетки или картини. “Много хора твърдят, че това е подправено. Но, аз просто се пробвам да намеря рационално пояснение, като качих фотографията в интернет. И до момента не съм получила версия, която да обяснят разумно тази особеност на 100 %. ”
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР