На следващите избори Борисов да се кандидатира срещу президента Радев

...
На следващите избори Борисов да се кандидатира срещу президента Радев
Коментари Харесай

Нинова с неочаквано предложение за битка между Борисов и Радев: Всичко друго е Пунта-мара

На идващите избори Борисов да се кандидатира против президента Радев за президент и в случай че го бие, тогава да каже „ Аз победих Румен Радев “. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия в оставка Корнелия Нинова в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ по Българска национална телевизия.

„ На идващите избори Борисов да се кандидатира против Румен Радев за президент и в случай че го бие, тогава да произнесе това изречение. Аз победих Румен Радев. Сега просто може да каже, че е победил Българска социалистическа партия “, добави тя. „ За да кажеш, че си победил Румен Радев, би трябвало да се явиш против него на избори и да го победиш. Всичко друго е Пунта-мара, както се показва господин Борисов “, добави тя.

Попитана къде е Елена Йончева и за какво не е дала изказване след изборите, тя сподели: „ Тук е. Формално изчакахме заявките в петък. Най-вероятно в този момент ще я чуете “. Според нея Българска социалистическа партия постоянно е упреквана, че не е предан член на ПЕС. „ Очевидно, че в границите на ПЕС ние сме едни от първите три, “ уточни тя.

На въпрос какво значи връщането на Българска социалистическа партия в Народното събрание, Нинова отговори: „ Рестарт на Народното събрание - до момента в който ни нямаше, нямаше парламентарен живот. Приеха се няколко закона, които с нищо не трансформират живота на българските жители. Нямаше полемики и диспути. Кворум на ръба. Това не е парламентарен живот. Смятам, че с нашето връщане ще се рестартира парламентарният живот всъщност, “ разясни Нинова
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР