На Слави Трифонов се дължи до голяма степен настъплението на

...
На Слави Трифонов се дължи до голяма степен настъплението на
Коментари Харесай

Юлиян Попов: Слави Трифонов е виновен за настъплението на русофилския фашизиран национализъм в България

На Слави Трифонов се дължи значително настъплението на русофилския фашизиран шовинизъм в България. Когато Има Такъв Народ можеше да образува държавно управление, не го направи и по този начин отвори опцията Възраждане да влезе в Парламента.

Това разяснява във " Facebook " Юлиян Попов.

Така Възраждане се легитимира като действителна политическа партия, получи солидна медийна платформа и, подкрепена от медийна подкупност или безнаказаност, стартира да натрупа спомагателна известност. С изказванията по какъв начин държавното управление ще се продаде поради Македония, ше жертва историята ни, националния ни интерес и други изцяло нелепи изказвания, Има Такъв Народ на процедура не заема своя позиция.

Има Такъв Народ разчиства поле за Възраждане. На всички е ясно, че при едни последващи изботи Има Такъв Народ или няма да влезе в Народното събрание, или едвам ще се вдигне над 4%-та граница. Тоест Има Такъв Народ един път хариза водещата си политическа политика в интерес на една рускофашистка организация, а в този момент отстъпва своя постоянна политическа позиция, отново в интерес на Възраждане или на който и да било различен, който е в положение да разрушава България.

Има Такъв Народ прави всичко това с изцяло нелогични причини, които, сходно на ракетите на Путин, унищожават терени, които по-късно могат да бъдат заети от неразбираеми жители. Всичко това се прави от човек, който освен не е в Парламента, само че който и не стъпи в Парламента, когато беше народен представител. Цялата политическа орис на България става пленник на нещо като Баба Ванга, която никой не вижда, само че която била споделила нещо на някой.

Или на нещо като незабележим шаман, който поддържа връзка с незнайни гласове, които му шушукат на съветски, турски, китайски или просто му напяват неразбираеми звуци надълбоко в пещарата, в която никой не е бил. Отново огромната жертва е българският Парламент. Докато политическият спор не се завърне напълно в Парламента, със разногласия, викове, в случай че ще със сбивания, само че да е там, демокрацията у нас няма да се върне и политическата орис на България няма да принадлежи на българския народ, а на неразбираемите звуци надълбоко в пещерата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР