На сладка следобедна раздумка в Къщата на ВИП брадър силиконката

...
На сладка следобедна раздумка в Къщата на ВИП брадър силиконката
Коментари Харесай

Джулиана Гани се скъса да реве в Къщата. Вижте защо

На сладка следобедна раздумка в Къщата на " ВИП брат " силиконката Джулиана Гани и младото семейство Петканови развързаха кесията със мемоари и си описаха за първите стъпки в професионалната си кариера. Джулиана разкри за какво е почнала да танцува на стълб.

" Исках да имам различен живот. И тъй като имах гений и визия, започнах работа. Но майка ми схванала, а тя е ужасно консервативна. Чула името " Джулиана " от едни познати и незабавно се сетила, че става дума за " нейната " Джулиана. И един ден пристигна на зрелище ", показа шедьовърът на пластичната хирургия.

" Но мама нищо не сподели, тя е доста възпитана жена ", добави тя и съобщи, че като дребна фамилията й било много оскъдно. " Представяте ли си, нямахме прахуляк за пране, а стържехме един сапун... ", спомни си Джулиана.

Изпитанието, на което е подложи Биг брат обаче, разкри същинската й същина. В ролята на Рапунцел от тазседмичната задача в Къщата, Джулиана бе подложена на три тествания. В името на съквартирантите си обаче и на 50% към седмичния им бюджет тя се отхвърли от обичаните си козметични процедури, от опцията да прегърне обичаното си кученце Топчо и от това да прочете писмото на брачна половинка си Дани. Последното тестване разплака Джулиана, само че тя съобщи: " Докато съм тук, Биг брат, съквартирантите са моето семейство и аз не мога да ги предам поради моите прищевки ".

Това самопризнание трогна до сълзи всички в Къщата и даже самия Биг брат, който съобщи: " Рапунцел, ти сподели, че имаш освен златни коси, само че и златно сърце ".
тагове Джулиана Гани ВИП Брадър сълзи
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР