На шокиращи гледки станаха свидетели столичани дни преди пристигането на

...
На шокиращи гледки станаха свидетели столичани дни преди пристигането на
Коментари Харесай

Голи жени се разхождат из София

На шокиращи гледки станаха очевидци столичани дни преди идването на европейските водачи у нас.

Шофьори на многолюден софийски бул. снимаха гола жена да пресича най-спокойно. От фрагмента, оповестен в обществената мрежа, се вижда, че дамата носи единствено долно долни дрехи, а на рамото си е метнала връхна дреха.

Коментарите под обявата мигновено заваляха, като едни допускат, че дамата е психологично болна, а други отдават държанието й на наркотични субстанции и алкохол.



Един от потребителите написа под фотографията, че дамата е претърпяла тежък случай.

"Жената е от Младост 2, има ментални проблеми, а и е алкохоличка. Почти непрекъснато се разхождаше по този начин в квартала, само че я хванаха някакви до момента в който беше пияна и купиха жилището за оскъдна сума. Изобщо не е смешно, а е тъпо. Жената претърпя тежък случай и отключи един куп неща. Да пази Господ... ", разяснява той.

В различен, меко казано чудноват кадър, добил бързо известност във Фейсбук, жена клечи на ескалатор в столичен мол, като задните й елементи безусловно са отвън дънките, с които е обута.

Хората разясняват, че евентуално тя има някакъв здравословен проблем и заради тази причина е застанала в тази странна поза. Други консуматори пък подмятат шеговити мнения, че дамата е объркала ескалатора с тоалетна.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР