На шокираща гледка се натъкнаха столичани преди дни - актрисата

...
На шокираща гледка се натъкнаха столичани преди дни - актрисата
Коментари Харесай

Шок! Марта Вачкова рови по кофите!

На шокираща панорама се натъкнаха столичани преди дни - актрисата Марта Вачкова обикаля и надчина по кофите за отпадък в центъра, видя HotArena.

Оказа се, че сестра Жекова от " Откраднат живот " не е скъсала джоба и не прибира предмети, изхвърлени в кофите, а просто се е въодушевила да снима с камера какви движимости изхвърлят хората. 

Докато сме в домашна изолираност, доста от нас се възползваха от свободното си време, с цел да изхвърлят ненужните неща от вкъщи си. Така Марта забелязала, че съседите й се разделят освен с вехтории, само че и с скъпи движимости, препращащи към благи мемоари от близкото минало. Тя разкрила изхвърлени десетки книги, кукли, настолни игри, антики, бижута и други. " Появяват се чудни неща към кофите ", разяснява Марта. 

Междувременно тя е измежду дребното артисти, които работят, макар изключителното състояние. Снимките за деветия сезон на докторската сага вървят с цялостна мощ, а продуцентът Евтим Милошев е взел съществени ограничения за сигурност. А феновете чакат скоро тематиката за ковид да откри място в някои от идните епизоди на сериала. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР