На шофьора, , е образувано досъдебно производство за причиняване на

...
На шофьора, , е образувано досъдебно производство за причиняване на
Коментари Харесай

Убиецът на детето от Лясковец си отива вкъщи, а топката се прехвърля върху кмета

На водача,, е формирано досъдебно произвеждане за причиняване на гибел по несъобразителност при нарушаване на разпоредбите за придвижване.

Окръжна прокуратура-Велико Търново води следствието, от което досега са осъществени оглед на местопроизшествието, разпит на очевидци, както и предопределение на експертизи.

Спрямо събраните до момента доказателства, прокуратурата реши 31-годишният водач за обвинен в убийството на детето по несъобразителност, считайки, че не е понижил скоростта, след което да спре придвижването си.

След приключване на 24 часа от неговото задържане, прокуратурата пуска обвинения под парична гаранция от 1000 лв., като краткотрайно лишава шофьорската му брошура и му дефинира възбрана за овакантяване границите на България. Решението е взето, считайки чистото правосъдно минало и липса на нарушавания като лидер, макар обстоятелството, че е водач от 3 месеца.

Работата по случая продължава, която ще ревизира и обясни дали пътната настилка, маркировка и осветяване основават заплаха на пътя, както и дали тези фактори са съдействали за трагичния случай.

Прокуратурата ще търси отговорност на кмета, в случай че инспекцията откри нарушавания, откакто, припомняме, в несвършена работа, имайки поради всички сигнали и тъжби, които са подавали години наред по отношение на изчезналото осветяване и съответна пътна настилка на мястото на случая.

От общинския съвет дадоха отговор, че решение по отношение на мечтаните промени е взето преди 3 години и е оставено в ръцете на кмета- Ивелина Гецова, а дейности липсват.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР