На Шипка президентът подписа ратификация на абдикацията си. На паметника

...
На Шипка президентът подписа ратификация на абдикацията си. На паметника
Коментари Харесай

Спас Гърневски от ГЕРБ реши: Мутафчийски ще е следващият президент. ГЕРБ пак ще спечелят изборите

„ На Шипка президентът подписа ратификация на абдикацията си. На паметника на Левски изживяхме нов позор. Свалянето на доверието от държавното управление опонира на Конституцията. Той се самоизолира от управническия развой. Той за мен завърши. Вижте двама генерали - Мутафчийски и Радев. Разликата е голяма “, съобщи Спас Гърневски.

И сподели нещо изненадващо. „ Все повече от сътрудниците от Българска социалистическа партия след мои изявления ме поздравяват. Не мога да кажа кои са, тъй като ще ги раздерат. Те са в интервал, в който към Нинова са останали 10 индивида. Все повече не са съгласни с пътя, по който води Българска социалистическа партия “, сподели още депутатът.

Той предвижда, че ГЕРБ още веднъж ще завоюват изборите, а ген. Мтафчийски ще е идващият президент.

Излизам на трибуната, единствено когато стане невероятно да се слуша за популизма и наглостта на нашите сътрудници от опозицията. Обикновено след мое изявление те напущат заплата и продължаваме умерено работа. Това сподели депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски в предаването " Карай напряко " по Нова телевизия.

„ Те са наследници на един незаконен режим и по тази причина би трябвало да я карат по-кротко “, акцентира депутатът, който е най-лютият критик на Българска социалистическа партия в Народното събрание.

Той съобщи, че с цел да бъде оповестено изключително състояние, значи че тестването фактически е тежко. Правителството взе светкавични ограничения, само че не получи никаква съпричастност. Всяко положително за България е нож за упоритостите им за идване на власт. Те не дадоха и 10 дни толеранс на държавното управление. 10 години българският народ избира това държавно управление на ГЕРБ. Колко по-вредни би трябвало да са те, с цел да не ги избират? “, попита Гърневски.

За скандирането: " Червени отпадъци! ", депутатът съобщи: „ То беше в отговор на тяхното държание, с цел да ги податлив. Опитаха се да се саморазправят с ръководителя. 30 години хората по площадите по този начин ги дефинират. Не съм го измислил аз. Нормално е по този начин да се обръщаш, когато против себе си виждаш едни хора с безочливо, вулгарно и надменно държание. Те са разграбили страната. Обвиняват премиера Бойко Борисов в корупция, само че нямат и едно доказателство. Затова съм спокоен, когато излизам и приказвам на трибуната срещу Корнелия Нинова, тъй като тя е взела участие в незаконната приватизация “, сподели депутатът от ГЕРБ.

Спас Гърневски укори опозицията, че не показват съпричастност в рецесията. „ ГЕРБ от дотациите си харчи пари единствено за публични прояви и дарения. Сериозна организация във всички градове има механизмите да прави политики. Българска социалистическа партия стартират партизанското си придвижване от петзвезден хотел с разгулни игри, където сплотяват членовете си. В същото време обещаваш на бедните баби по-добър живот. Петима от крупните олигарси в страната са членове на Българска социалистическа партия “, напомни той.

Гърневски изясни, че е бил осъден, тъй като от трибуната ги е нарекъл терористи. Той се аргументира с историческите обстоятелства в предишното на левицата. В отговор на думите на президента, Гърневски съобщи: " Бегом обратно във времето, когато един върховен боен поддържаше любовната си връзка през бюджетните средства на страната. Не знам, кой кого би трябвало да учи на морал. Всеки има право да подарява. В дни на тествания имаме три върха на тази власт - парламент, президент и държавно управление. В този миг би трябвало да се откажем от възнагражденията и партийните си дотации “, счита той.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР