На Шакира наистина й се събра много през изминалата година.

...
На Шакира наистина й се събра много през изминалата година.
Коментари Харесай

Шакира с предупреждение за новата приятелка на Жерар Пике

На Шакира в действителност й се събра доста през миналата година. Раздялата й с Жерар Пике стана прекомерно обществена, татко й е съществено болен, а за похлупак Испания продължава да я съди за укриване на налози.
 Шакира, Жерар Пике и следващият ход на певицата против някогашния ѝ
Прекали ли към този момент Шакира

Певицата продължава да атакува някогашния и фамилията му

На този декор колумбийката не просто не се отчая, само че продължи да издава музика. Песента й " BZRP ", отдадена на раздялата с Пике, има близо 370 милиона гледания в YouTube. " Текстовете ми са по-ефективни от психотерапия ", споделя Шакира в ново изявление.

То е пред водещия Енрике Есеведо от Canal Estrellas. " Вярвах, че дамата би трябвало да има мъж до себе си, с цел да се усеща приключена. Мечтаех и за семейство, където майката и бащата живеят под един покрив. "

46-годишната певица има вяра, че животът намира метод да компенсира прекомерното благополучие: " това сигурно се случи с мен - имам две невероятни деца, които изпълват живота ми с обич. Завися единствено от себе си, имам две деца и би трябвало да бъда лъвица за тях ".

Шакира добавя, че в предишното се е чувствала прочувствено подвластна от мъжете. След претърпяното обаче си е самодостатъчна. " Когато дамата се изправи пред борби в живота, постоянно излиза по-силна от тях. "

Най-провокативно се оказва изявлението й за ролята на дамите в актуалното общество. " В подобен миг сме, че всяка поддръжка, която получаваме една от друга е значима. В пъкъла има особено място за дами, които не поддържат други дами. " Според доста хора то е ориентирано директно против 23-годишната Клара Чиа Марти - дамата, с която Пике е сега.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР