На сестрите Кардашиян-Дженър провокациите са им в кръвта и вече

...
На сестрите Кардашиян-Дженър провокациите са им в кръвта и вече
Коментари Харесай

Новата провокация на Кайли Дженър

На сестрите Кардашиян-Дженър провокациите са им в кръвта и към този момент по никакъв начин не се изненадваме, когато забележим някоя от тях в нищожно облекло. Но това не значи, че ползата ни не е притеглен и не отдаваме нужното внимание.
 Кайли Дженър, Травис Скот и готвят ли се двамата за женитба
Кайли Дженър и фантазиите за женитба

По-влюбена от всеки път

Например в този момент то отива върху Кайли Дженър , която, както доста други известни персони, е наясно, че най-хубавата реклама на нейните артикули е самата тя.

И няколко дни преди рождения си ден, който е на 10 август, реши да ни уведоми, че още веднъж ще съблюдава традицията и ще пусне нови артикули по този случай .

Очаквано обаче не го направи просто със скучно известие, а с провокативна фотография в профила си в Instagram, на която е единствено по златно долнище на бански (или пък бельо), а гърдите си е прикрила с ръце.

Акцентът обаче пада върху златната багра, с която е покрито тялото й. Тя съответствува с тематиката на новата сбирка на Kylie Cosmetics - 24K Gold . Какви артикули ще съдържа, ще разберем след няколко дни, само че сме сигурни, че ще бъде блестящо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР