На секцията на Anthem на PAX West 2018 събитието студио

...
На секцията на Anthem на PAX West 2018 събитието студио
Коментари Харесай

Bioware анонсира дата за начало на ранния достъп на Anthem

На секцията на Anthem на PAX West 2018 събитието студио Bioware разкри по кое време геймърите ще могат да пробват първото демо на Anthem на конзолите и компютрите си. Версията за ранен достъп ще е разполагаем от 1-ви февруари идната година. Тя се смята като VIP демо и ще е налична за всеки собственик на EA Access или Origin Access абонамент, без значение дали е Basic или Premium. Тези, които са поръчали заглавието авансово, също ще могат да вземат участие.

Bioware посочи, че провежда „откровено демо“, а не механически тест. Въпреки това разработчикът не посочи каква част от цялото наличие ще е налична. Има догатки, че тогава цялата игра ще бъде налична авансово за абонираните за услугите на Electronic Arts. Bioware и EA Games загатнаха, че може би ще проведат няколко вътрешни алфа и бета проби до началото на февруари. Все още обаче не са направени никакви публични изказвания по въпроса.



Междувременно на събитието Bioware разкри и нов филмов откъс на Anthem. Там се подчертава върху сюжета на предстоящата видеоигра и по какъв начин дейностите на играча биха трансформирали света. Представена беше и местоположението Форт Тарзис, в която потребителите могат непосредствено да си въздействат и да образуват „лични истории“. Anthem ще излезе публично на 22-ри февруари 2019-та година за Xbox One, PlayStation 4 и Windows лични компютри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР