На седмото небе от радост са Андрей Слабаков и Ернестина

...
На седмото небе от радост са Андрей Слабаков и Ернестина
Коментари Харесай

ЧЕСТИТО!! Андрей Слабаков и Ернестина Шинова станаха дядо и баба: Дъщеря им роди тайно! (СНИМКИ)

На седмото небе от наслада са Андрей Слабаков и Ернестина Шинова, които " тайничко " станаха дядо и баба. Единствената им щерка Йоанна Слабакова им роди първородната внучка, чието име обаче още се пази в загадка.

Самата Йоанна заяви новината в мрежата като разгласява фотография на крачето на бебето си и своята ръка, а над нея написа, че на това към този момент може да се каже " Честит Свети Валентин ". Да, Йо е много млада, тя наскоро приключи медицина, само че очевидно е решила да " отхвърли " развъждането на децата преди да остарее, с цел да може след това да се забавлява и да си поживее още веднъж.

Йоанна Слабакова не е посочила и бащата на бебето, само че се приказва, че е млад мъж от нейните среди - т.е. доктор. Както знаем, тя учеше и живееше във Варна, а баща й Андрей Слабаков я посещаваше най-често, когато Ерна беше във ВИП Брадър и му беше тъжно самичък.

Мнозина се майтапят, че в този момент режисьорът пет пари няма да дава, че надали ще се вреди още веднъж за евродепутат, а ще си гледа внучката с кеф.

" Той се набута или по-скоро го набутаха на това място като на магия, само че истината е, че не беше за там. Да си седи вкъщи с Ерна, с която потвърдено се обичат и да се радват на щерката и бебето ", пожелават им консуматори в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР