На Седмицата на модата в София гостите ще се насладят

...
На Седмицата на модата в София гостите ще се насладят
Коментари Харесай

Sofia Fashion Week SS 2022 с грандиозна модна програма

На Седмицата на модата в София гостите ще се насладят на над 30 ревюта на дизайнери и брандове
Водещи на събитието ще бъдат Теодор Тодоров - Тео , а в двете вечери ще му партнират звездните репортерки на Code Fashion TV Златина Иванова (30.03) и Елица Стойчева (31.03).

Откриването на Sofia Fashion Week SS 2022 е поверено на украинската дизайнерка Лара Коротенко в колаборация с полския бранд Vorobei, дружно те ще " опишат " фешън приказка за Украйна, хубостта и войната.

Christine Fashion ще ни потопи в света на женското великолепие, а Mia Atelier - притежател на наградата Най-добър бранд Аксесоари за 2021 на Code Fashion Awards е подготвила най-хубавите си кожени модели.

DIVA ни потапя в магията на етно претекстовете, а Virgin Skin ще показа сбирка въодушевена от стъклото.

Desire Mark е посветила моделите си на Carpe Diem и силата да уловиш точния миг.

Imane се завръща на сцената на Sofia Fashion Week с нова градска сбирка, а Papena ще зарадва гостите с следващото вдъхновяващо ревю, броени дни откакто завоюва приз за Бързо разрастващ се бранд за 2021 на Code Fashion Awards.

Wolf Walley е измежду познатите имена, които за следващ път се качват на стилния подиум, а KWIAT ще ни заредят с новите трендове в очилата.

Модна къща Ganyk с дизайнер Невена Якимова показват първата си пролетно-лятна сбирка, с лимитирани женски дрехи.

Любимият бранд на стотици дами у нас Evi`s Wonderland ще ни покаже най-хубавите си оферти за новия сезон.

Втората вечер ще започва с булчинската сбирка на Стоян Радичев, а Alegra ще показват своите публични оферти за дамите.

AMARINE се завръща на сцената със своите женствени и детайлни оферти за нежния пол, а Berna Moda ще възроди haute couture вдъхновението ви.

Evgeniya Borisova Haute Couture е подготвила следващата екзотична изненада на сцената, а за първи път на catwalk-а ще забележим и първокласните аксесоари на RADAPOLA, Banderol ще презентира своите публични модели за дамите и господата, а Mira Bachvarova и Театър " Възраждане " ще ви потопят в един друг свят.

Antony Langountin и Goto Diamonds не престават с сполучливата си поредна колаборация - красиви дами, изящни рокли и блестящи диамантени бижута.

Sofia Fashion Week се радва на голям интерес в стилните среди у нас след двегодишното си неявяване поради коронавирус пандемията. Организаторите от хотел Маринела и Code Fashion TV са подготвили две незабравими вечери, с доста мода, музика и празненство въодушевление.

От 30.03 до 3.04 всички посетители и поданици на София ще могат да се насладят и на POP-UP Store - тъкмо до Street Lounge Hotel Marinela , където да закупят модели от сбирките на Sofia Fashion Week, както и други извънредни марки. На 2.04 (събота) наградените за Стилист, Гримьор и Коафьор на Code Fashion Awards 2022 - Кристиан Пижов, Микеле и Момчил Спасов , ще предложат фешън workshop в pop-up store-а.

На 3.04 ще има закриващо коктейл празненство с Dj Zlatina Dimitrova.

Организатори на POP-UP Store Sofia Fashion Week са Хотел Маринела, Code Fashion и Angel Event Agency.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР