На Седмицата на модата в Лондон звездите се подредиха. Съвсем

...
На Седмицата на модата в Лондон звездите се подредиха. Съвсем
Коментари Харесай

Седмица на модата в Лондон: поколение, оформено от войниците на строги икономии на

На Седмицата на модата в Лондон звездите се подредиха. Съвсем безусловно, защото шестдневното събитие беше украсено с изяви от доста артисти от A-списъка, в това число Розамунд Пайк в Molly Goddard, Кристин Скот Томас в Erdem и Мини Драйвър в JW Anderson, доста от които бяха в града за Baftas.

Допълнително впръскване на звездна мощност послужи като добре пристигнало допълнение към сезон есен/зима 2024 година, който означи 40-ата годишнина на Седмицата на модата в Лондон. На Даунинг Стрийт беше проведено чаено празненство, с цел да отпразнуват мотива, само че това пристигна след някои неприятни вести: по-рано през седмицата държавното управление на Обединеното кралство разгласи, че стопанската система е изпаднала в криза.

Финансовата рецесия е не е тъкмо идеалното начало на празненство диалог, само че няма по какъв начин да избягате от действителността. Сегашното потомство фешън дизайнери в Обединеното кралство е завършено от години на строги икономии при консервативно държавно управление и липса на финансиране след излизането на страната от Европейски Съюз през 2020...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР