На сайтът на Кремъл се съобщава, че на 14 януари

...
На сайтът на Кремъл се съобщава, че на 14 януари
Коментари Харесай

Появи се първото предположение за нов премиер на Русия

На уеб сайтът на Кремъл се оповестява, че на 14 януари Владимир Путин се е срещнал с Алексей Кудрин, който оглавява Сметната палата. Следващата среща, според уеб страницата на Кремъл е била на Путин с Медведев. Тази поредност дава мотив да се мисли, че Алексей Кудрин може да стане идващият министър предстедател на Русия, въпреки да няма никакви други потвърждения за това, написа Медуза.ио.
През ноември 1991 година Кудрин става заместник-председател на Комитета за икономическо развиване на Санкт Петербург, като дава отговор за капиталовата политика. През август 1992 година е определен за ръководител на Главното финансово ръководство при кметство Санкт Петербург (впоследствие преименувано на Финансов комитет). През 1993 година, по време на кмета Анатолий Собчак е определен за негов първи заместител, член на градската администрация и за ръководител на Комитета по стопанска система и финанси към Петербургското кметство, където работи дружно с Владимир Путин.
През август 1996 година е назначен за заместник-ръководител на Администрацията на президента на Руската федерация (РФ) и за шеф на Главното контролно ръководство на президента на РФ.
През март 1997 година е назначен за първи заместител на министъра на финансите на РФ Анатолий Чубайс. През януари 1999 година е определен за първи заместник-председател на управата на РАО „ Единна енергийна система на Русия “. През юни 1999 година става първи заместник-министър на финансите на Русия. На 18 май 2000 година по предложение на Владимир Путин е определен за вицепремиер – министър на финансите и от този момент е закрепостен министър на финансите на Русия. Вицепремиер е до 9 март 2004 година и след 24 септември 2007 година, съвместявайки длъжността министър на финансите.
Междувременно изследователския център към портала Superjob.ru организира анкета за оставката на съветското държавно управление. Според резултатите 54% от респондентите се отнасят позитивно към оставката, 25% я одобряват неутрално, а 5% негативно. 16% от интервюираните са се затруднили да дадат оценка, заяви Интефакс.
Припомняме, че  днес, 15 януари държавното управление на Русия подаде оставка. Руският президент Владимир Путин разгласи и бъдещи промени в Конститутицята. Какви тъкмо са те може да видите в ТАЗИ СТАТИЯ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР