На сайта на руския производител се появи информация за нова

...
На сайта на руския производител се появи информация за нова
Коментари Харесай

Това е най-проходимата, но и най-скъпата Lada Niva

На уеб страницата на съветския производител се появи информация за нова трансформация на Lada 4x4 или позната още у нас като Niva. Това е и най-скъпата Niva, само че съгласно руснаците е и най-проходимата. Името и е Lada 4x4 Bronto, а цената и е 740 000 рубли.



Сумата се равнява почти на 10 800 евро, което е с над 2 000 евро повече от досегашната най-скъпа Lada 4x4 Urban. Модификацията Bronto се отличава от общоприетата Niva по раздутите си калници, нараствания клиренс, усиления заден мост, както и по доработените пружини и амортисьори, които са с повишен ход.



Самоблокиращите се преде и заден диференциал също са нови и съгласно руснаците, много по-ефективни, а спирачките са снабдени с ABS. В базовото съоръжение на Bronto влизат климатик, сервоусилител на кормилото, спомагателна шумоизолация на купето, рейлинг на покрива ел. стъкла и затопляне на седалките.



15-цоловите лети джанти са "обути " със специфични всъдеходни гуми. Що се отнася до мотора, т той е без промени. Работният му размер е 1.7 литра, а мощността - 83 конски сили. Скоростната кутия е механично. Така комплектована обаче, най-високопроходимата Lada 4x4 Bronto форсира от 0 до 100 км/ч за... 18 секунди!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР