На сайта на Народното събрание Мустафа Карадайъ вече не фигурира

...
На сайта на Народното събрание Мустафа Карадайъ вече не фигурира
Коментари Харесай

Пеевски вече е председател на ПГ на ДПС

На уеб страницата на Народното събрание Мустафа Карадайъ към този момент не попада като съпредседател на парламентарната група на Движение за права и свободи дружно с Делян Пеевски. 

Пеевски е посочен за ръководител на ПГ на придвижването.

Парламентът не събра кворум от първия опит за започване на съвещанието. В залата се записаха 73 народни представители при нужни 121 за старт на съвещанието. Поради липса на кворум ще създадем втори опит за регистрация в 9:30 часа, заяви ръководителят на Народно събрание Росен Желязков.

Още преди вторият тур на изборите водачът на ГЕРБ Бойко Борисов бе оповестил, че през днешния ден ще свика Национално заседание на партията, на което да се реши дали ще бъде продължена поддръжката за държавното управление. 

В залата липсват депутатите точно от ГЕРБ, само че и от Движение за права и свободи, чийто ръководител Мустафа Карадайъ през вчерашния ден подаде оставката си от поста.

При втория опит в 9:30 часа едвам 67 депутати се записаха и по този начин още веднъж не бе събран кворум

Росен Желязков не се възползва от правото за трети опит и насрочи идващото съвещание на Народно събрание за на следващия ден, 9 ноември, от 9 часа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР