На сайта на НАП са публикувани новите банкови сметки, по

...
На сайта на НАП са публикувани новите банкови сметки, по
Коментари Харесай

НАП публикува новите банкови сметки за плащане на данъци и осигурителни вноски

На уеб страницата на Национална агенция за приходите са оповестени новите банкови сметки, по които от 2-ри октомври ще се правят заплащанията към приходната организация. При разпореждане на суми към закритите сметки след тази дата, обслужващата банка ще връща парите на данъкоплатците по сметката, от която са създали превода, написа.

Всяка от новите банкови сметки е предопределена за погасяване на несъмнено обвързване: налози, социалноосигурителни и здравни вноски, вноски за ДЗПО и вземания, подлежащи на наложително събиране от обществен реализатор.

Гражданите и сдруженията от цялата страна ще заплащат по избраната сметка съответния тип обвързване, без значение към коя конструкция на Национална агенция за приходите са регистрирани по непрекъснат адрес или адрес на ръководство, припомнят от приходната организация.

Гражданите и сдруженията могат да продължат да погасяват своите отговорности без такси като употребяват физическите ПОС терминали в офисите на приходната организация, както и виртуалния ПОС (е-услугата за плащане) в Портала за електронни услуги на Национална агенция за приходите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg