На съд за серия от побои, закана за убийство и

...
На съд за серия от побои, закана за убийство и
Коментари Харесай

Има ли натиск по делото срещу Васил Михайлов?

На съд за серия от побои, закана за ликвидиране и безчинство. Какво се случва с делата против сина на пернишкия прокурор Бисер Михайлов и какви присъди може да получи?

Според Зорница Костова, юрист на потърпевш от сина на пернишкия прокурор, интензивно получава „ другарски ” препоръки да се подписа съглашение и да не се стигне до гледище за присъди. Те може да са от 2 до 10 години отнемане от независимост.

„ Офертата е отправена в последното правосъдно съвещание във вторник. Предложението беше неуместно. Считам, че не е подходящо да се споделя, че отбраната и подсъдимото лице няма да се съгласят на наказване повече от 1.5 години. Още в правосъдната зала показах мнение, че това съглашение е недопустимо ”, сподели Костова пред Нова.

Тя добави, че след правосъдното съвещание е получила две телефонни позвънявания от нейни сътрудници, както и покана за среща на кафе със същото гледище.

„ Обажданията и срещата ги одобрявам като съвет и молба съглашението да бъде подписано ”, сподели Костова. Тя изрази опасения, че това може да е напън за евакуиране на жалбите и показанията по случая.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР