На руския гарнизон в авиобазата в Хмеймим през декември му

...
На руския гарнизон в авиобазата в Хмеймим през декември му
Коментари Харесай

Strategy Page: Русия няма оръжие за защита на Хмеймим, но САЩ го притежават

На съветския гарнизон в авиобазата в Хмеймим през декември му трябваше профилирано оръжие за очистване на минохвъргачната офанзива, само че Съединени американски щати от 2006 година имат противоракетната система C-RAM, а Израел разполага с „ Железен купол ”. Русия има изчезнали звена в Противовъздушна отбрана в авиобазата, написа Strategy Page. Американската система има отдалеченост за потребление от 2 км, тя може да смъкна 70-80% от ракетите и минохвъргачните снаряди. За задачата C-RAM употребява 20-мм снаряди, които детонират към задачата и я раздробяват на части – те доближат земята към този момент прекомерно дребни, с цел да нанесат значими вреди. Тази отбрана е употребена от Съединени американски щати в Ирак и Афганистан.

Системата съставлява трансформация на американския корабен зенитен комплекс „ Фаланск”. Модификации на C-RAM са разработвани от Германия и Китай. C-RAM и немския Mantis се намират на въоръжение.

Решение е и израелският „ Железен купол”, намиращ се на въоръжение от 2009 година Системата употребява два радара за бърз план на траекторията на приближаващата ракета или минохвъргачен снаряд, като изпраща противоракета, в случай че има заплаха за защитавания обект.

Статистиката демонстрира, че „ Железен купол” унищожил 85% от пресрещнатите ракети, написа изданието.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР