На Румър и нейният любовник, музикантът Дерек Томас от групата

...
На Румър и нейният любовник, музикантът Дерек Томас от групата
Коментари Харесай

Дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис стана майка за първи път

На Румър и нейният ухажор, музикантът Дерек Томас от групата Vista Kicks им се роди щерка, която кръстиха Луета Айли. " Ти си просто вълшебна. Ти си родена вкъщи във вторник, 18 април. Ти си повече от всичко, за което в миналото сме мечтали ", написа Румър.


За бременността на 34-годишната Румър стана известно през декември предходната година. По време на бременността си тя участваше в фотосите за марката Naked Cashmere, а също по този начин повтори емблематичната корица на майка си Деми Мур.

Деми Мур и Брус Уилис се разведоха през 2000 година. - повода за раздялата съгласно слуховете било желанието на Деми Мур да продължи кариерата си, до момента в който Уилис е срещу. Но двамата поддържат топли връзки и са другари в името на дъщерите си. Те имат три дъщери: Румър, Скаут и Талула. Брус Уилис има и още две дъщери от втората си брачна половинка Ема Хеминг - Мейбъл и Ивлин.

Преди няколко месеца стана известно, че Брус Уилис е бил диагностициран с деменция, заради което е бил заставен да приключи актьорската си кариера. Актьорът е подкрепян от всички членове на фамилията си, в това число дъщерите му от първия брак и някогашната брачна половинка Деми Мур. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР