На ромския протест пред Министерски съвет имаше колоритни личности, включиетлно

...
На ромския протест пред Министерски съвет имаше колоритни личности, включиетлно
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: ДПС стои зад ромския протест

На ромския митинг пред Министерски съвет имаше колоритни персони, включиетлно такива от държавната администрация, които стачкуваха в работно време. Ясно е кой провежда митинга, дългата ръка на Движение за права и свободи проличава. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия зам.-председателят на ПГ на Обединени патриоти Искрен Веселинов, който е представител на Вътрешна македонска революционна организация в дребната управническа коалиция.

Има хора, които желаят това население да продължи да живее по същия метод, с цел да не престават да печелят от него пари, добави той.

Един от огромните проблеми е общественият паразитизъм и това деца да раждат деца. Това е проблем на цялото общество, не можем да се вършим, че казусът не съществува, съобщи Веселинов.

Гетото е безвластие, ние сме срещу това, в това число има случаи, където водим безкрайни кореспонденции, само че те отхвърлят да вземат ограничения. Няма групировка, която да е давала толкоз доста сигнали, уточни зам.-председателят. на ПГ на Обединени патриоти.

Ще се опитаме да създадем по този начин, че всяко обществено заплащане да бъде обвързвано с тест за социализация и начетеност. Изготвяме идея за справяне с гетоизацията, с тази циганска проблематика. Концепцията ще бъде подготвена до десетина дни, ще я сложим на масата и ще държим тя да бъде изпълнена, сподели още Искрен Веселинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР