На романтика в Гърция преди броени дни са се отдали

...
На романтика в Гърция преди броени дни са се отдали
Коментари Харесай

Ани Салич и Сотир Цацаров на море в Гърция

На романтика в Гърция преди броени дни са се отдали Ани Салич и Сотир Цацаров, издават консуматори на интернет конгрес, които са засекли двойката в известния курорт Орфиниу, твърди в. " Ретро ". Той е измежду най-често желаните от българите места за отдих в Северна Гърция, защото се намира на едвам 3 часа път и по-малко от 300 километра от София. Притокът на наши сънародници там не смутил светската двойка по никакъв метод и Ани и Цацаров били неведнъж засичани освен на плажа, само че и в огромен магазин, в който пазарували дружно. Двамата изглеждали щастливи и се държали приветливо с непознатите, а новинарката за някои останала неразпозната, защото се носела с шапка с огромна външна страна, поради жаркото гръцко слънце и високите температури в южната ни съседка.

Салич от дълго време е почитателка на гръцките курорти и съвсем всяко лято най-малко по един път намира време да отскочи до обичаните си места там. Една от аргументите да е мощно привлечена от Гърция е положителната и качествена храна. Преди няколко лета новинарката бе разгласила във Фейсбука си фотография на сметката си от гръцка таверна, която показваше, че за 35 евро е пробвала цели 6 типа морски ястия, до момента в който по родното Черноморие за същата сума е съвсем невероятно човек да поръча повече от салата, главно и пиво.

Когато няма опция да пътува до Гърция, Салич избира да се уединява измежду природата на българския къмпинг „ Арапя “, който се намира наоколо до Лозенец. През последното десетилетие там е същинско стълпотворение от звезди и редица водещи, артисти и артисти имат парцели или каравани на къмпинга, където изкарват целия летен сезон. Преди години се говореше, че новинарката и някогашният ѝ брачен партньор Бранко Салич, от който има две деца, са притежатели на къща на гръцкия полуостров Халкидики, само че след развода не е ясно в чии ръце е отишъл парцелът или дали е бил продаден още преди двамата да вземат решение да се разделят.

Всъщност Ани и бащата на децата ѝ не са дружно от близо 5 години, а връзката ѝ със Сотир Цацаров стана обществена при започване на 2022-ра. Двамата се познавали от дълго време по професионална линия, а по какъв начин тъкмо е почнала сантименталната им история, журналистката пази в загадка. 53-годишната тв звезда обаче явно е повече от щастлива и се любува на взаимния им живот, означават феновете, които са забелязали, че Салич грее от дребния екран. За 50-ия си празник преди 3 години тя си пожела да изживее спокойна обич след драмите в персоналния ѝ живот и ориста ѝ се усмихна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР