На Рожен той даде всичко от себе си. Абсолютно безобразие

...
На Рожен той даде всичко от себе си. Абсолютно безобразие
Коментари Харесай

Александър Симов: Радев стана жертва на двойнствената си позиция: На Запад говори едно, в България риториката е друга 



" На Рожен той даде всичко от себе си. Абсолютно безсрамие е да кажеш, че Украйна упорствала за тази война. Той какво желае - да стане шеф на Източна Румелия ли, когато България бъде нападната по същия метод ”, попита журналистът Веселин Стойнев.

„ Искам да отбележа една особена подигравка. 2/3 от хората, които в този момент гневно атакуват Радев, съм уверен, че са дали своят вот за него за президент през 2021 година Според мен Радев става жертва на своята двойствена позиция. На Запад приказва едно, в България поддържа друга реторика, тъй като знае, че тук хората разсъждават по друг метод ”. Това сподели в ефира на Нова телевизия Александър Симов от Българска социалистическа партия.
Политикът поддържа тезата на президента, че „ спорът няма военно решение ”. „ Моето персонално мнение, че в действителност е неуместно в цялата обстановка, когато казваш, че си за мир, да ти се стоварват, и да казваш, че ти си хибриден рицар, дирижиран от Кремъл ”, добави Симов.

„ Изказването на президента, че Украйна упорства да води тази война е идващото безумство на Радев. На Рожен той даде всичко от себе си. Абсолютно безсрамие е да кажеш, че Украйна упорствала за тази война. Той какво желае - да стане шеф на Източна Румелия ли, когато България бъде нападната по същия метод ”, попита журналистът Веселин Стойнев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР