На Рождество отваряме сърцата си и стопляме душите си с

...
На Рождество отваряме сърцата си и стопляме душите си с
Коментари Харесай

В навечерието на Коледа: Раздайте любов на кученца в нужда в Габрово

На Рождество отваряме сърцата си и стопляме душите си с добра дума, привет, благ жест.

Оцветете Коледата на четириногите другари от приюта в Габрово. Раздайте обич на кученца в потребност и се присъединете към самодейността, отдадена на бездомните кучета, оповестиха от Общината.

Всеки ден, виждаме изхвърлени и отритнати животинки, лоялни и раздавали цялата си любов на своите стопани, само че трансформирали се в ненужни или в тежест.

Тогава, те намират своето избавление в приюта, само че не престават да копнеят за топлота, наслада и за „ своя човек “. Те заслужават късмет за по-добър живот. Заслужават да бъдат вашият най-хубав другар.

Посетете ги, разпитайте за тях, харесайте някое почтено създание или се оставате то да ви избере и бъдете сигурни - те в никакъв случай не бъркат и разпознават своя добър собственик.

Няма по-ценен подарък за светлите празници от това да направиш положително и подариш нов живот.  Раздайте обич тази Коледа и дайте топъл дом на бездомно куче . Осиновете, не купувайте, приканват от Общината.

На 25 декември, от 11:00 часа на ул. " Радецка " Снежи и Добра ще чакат своите благодетели и сигурно ще създадат празника на най-малко две фамилии същински.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР