На рождения си ден, 25 август, един от най- успешните

...
На рождения си ден, 25 август, един от най- успешните
Коментари Харесай

Юлиан Костов ще празнува рожден ден на Любовта е лудост“ с две премиери

На рождения си ден, 25 август, един от най- сполучливите ни артисти зад граница, Юлиан Костов ще показа кино лентата " Син на друга майка “ (Another Mother’s Son ) във Варна по време на фестивала " Любовта е полуда “.

Юлиан е варненец, който живее от 8 години във Англия и снима там. За  филма " Син на друга майка “, Юлиан се явява на кастинг със стотици кандидати  и, в последна сметка е определен за основната роля. След като я печели, отслабва с 10 кг и задържа тежестта си до края на фотосите.

Биографичната драма показва историята на Луиза Гулд, която се развива по време на Втората международна война, в окупирания от нацистите остров Джърси. Лу приема един избягал съветски военнопленник /Юлиан Костов/ и го крие по време на войната.

Освен " Син на друга майка “, още един премиерен план на Костов ще бъде прожектиран на 26-тото издание на фестивала. В късометражния шпионски екшън трилър " Разговорът “,  Юлиан играе Сам Куентин -  отлъчен американски разузнавач, считан за мъртъв, който се среща с Агенцията, с цел да изиска да бъде оставен на мира. Срещата се случва на неутрална земя - в Барселона, където Куентин бързо схваща, че е бил изкупителна жертва на личните си хора, в една игра, от която се излиза единствено по един метод.

В трилъра, Костов самичък прави всичките бойни подиуми и  каскади, в това число скок от 4,5 метра. 

Филмът " Разговорът “ е в публична селекция на 8 фестивала в Европа и Калифорния, където Юлиан е номиниран за най-хубав артист в LA Live Film Fest и  Independent Shorts Awards също в Ел Ей. 

Екшън трилърът е с истинска музика от различен българин – сполучливият композитор зад граница Марио Григоров, който прави музиката и на " Син на друга майка “, откъдето двамата се познават.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР