На рождения ден на Суровикин в интернет се появиха снимки,

...
На рождения ден на Суровикин в интернет се появиха снимки,
Коментари Харесай

Две снимки потвърдиха предположенията на експертите за генерал Суровикин: Къде е сега генерал Армагедон?

На рождения ден на Суровикин в интернет се появиха фотоси, които потвърждават, че той продължава да извършва задания в полза на страната.

На 11 октомври армейският военачалник и Герой на Русия Сергей Суровикин навърши 58 години. Изданието URA.RU, базирайки се на личен източник, заяви, че военният водач в този момент е на друга специфична задача в Африка, където съставлява ползите на страната.

За да удостовери тази информация, организацията разгласява фотоси на Суровикин, направени оня ден.

- означиха публицистите.



Не се оповестяват детайлности за активността на Суровикин. Според изданието той продължава да извършва дилемите, сложени от съветския президент Владимир Путин.

Припомняме, че Суровикин изчезна от общественото пространство след 24 юни 2023 година Малко преди този момент той записа видеообръщение към разбунтувалите се бойци на ЧВК Вагнер, в което ги приканва да спрат.

След известно време в интернет стартира да се популяризира информация, че Суровикин е в Африка. По-специално, той беше видян в Алжир като част от делегацията на съветското министерство на защитата.

Тогава специалистите се съгласиха, че Генерал Армагедон при всички случаи ще извършва задания в полза на страната. Публикуваните през днешния ден фотоси удостоверяват това.

Суровикин може да се оправи с военните въпроси в Африка, счита заместник-председателят на комисията по защита на Държавната дума Юрий Швиткин. В коментар за NEWS.ru той означи, че Суровикин е експерт във военната област, тъй че може да следи разнообразни въпроси, свързани с това.

По-рано членът на комисията по защита на Държавната дума генерал-полковник в оставка Виктор Заварзин съобщи, че Суровикин поема нова работа. По-късно EADaily, базирайки се на Съвета на министрите на защитата на Оперативно-наблюдателно дело, заяви, че генералът е оглавил Координационния комитет на Оперативно-наблюдателно дело по въпросите на противовъздушната защита.

Превод: ПИ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед39631Проф. Нина Дюлгерова: Живеем през последните години в интервала на края на Римската империяАлтернативен Поглед34781Проф. Нина Дюлгерова: Живеем в свят, в който глупавите ръководят умните, а лъжата се трансформира в истинаАлтернативен Поглед346475Княз Никита Лобанов-Ростовски: Тодор Живков беше разумен човек. Той направи доста за БългарияАлтернативен Поглед64689Яков Кедми: Европа без връзки с Русия е обречена на гниене! Европа потъва!Алтернативен Поглед27753Яков Кедми: Хизбула е основана от Иран като стремително звено срещу ИзраелАлтернативен Поглед346475Княз Никита Лобанов-Ростовски: Тодор Живков беше разумен човек. Той направи доста за БългарияАлтернативен Поглед170250Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед149698Соня Момчилова: Това, което се задава, е доста ужасно! Ние сме на път да изгубим страната си!Алтернативен Поглед117722Проф. Людмил Георгиев: Живеем в един парадокс! Живеем в пещерата на Платон!  Магдалена Ташева, покруса, водачи, гърмежи, борда на самолет </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР