На Родриго няма да му липсват ухажори, в случай че

...
На Родриго няма да му липсват ухажори, в случай че
Коментари Харесай

Английските грандове кръжат около бразилска звезда на Реал

На Родриго няма да му липсват ухажори, ако реши да напусне Реал Мадрид. Най-големите клубове от Висшата лига са насочили взор към бразилеца, чийто бъдеще остава наясно след идването на Килиан Мбапе и Ендрик, а в допълнение поради конкуренцията, която има с Браим Диас и Арда Гюлер.

Diario Sport написа, че Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Ливърпул и Арсенал се интересуват от обстановката на Родриго, който обаче е считан за непродаваем от Реал. Бразилецът има контракт до 2028-а година, а клаузата му за откупуване е един милиард евро. Английските клубове знаят, че привличането му е съвсем невероятно, в случай че играчът не изиска трансфер или, в случай че „ Лос бланкос “ не реши да го продаде. Ако го направи, то тогава от „ Сантиаго Бернабеу “ ще изискат най-малко 100 милиона евро, колкото е пазарната му стойност сега.

Родриго се усеща предпазен поради вярата, която получава от старши треньора Карло Анчелоти, който го счита за незаместим състезател в своята скица. Неговата усърдна работа и дисциплинираност компенсират за не толкоз положителната му форма през този сезон откъм голове, само че пък бразилецът способства с други неща, които се правят оценка от техническия щаб.

Бъдещето на Родриго продължава да бъде Реал Мадрид, въпреки че е наясно, че през идващия сезон ще получи по-малка роля. Той обаче приема това и е подготвен да се бори за мястото си в тима. Той към този момент го сподели, че го може през предишния сезон, като завоюва конкуренцията с Марко Асенсио, което накара испанеца да отхвърли предлагането за нов контракт и да премине в Пари Сен Жермен, където обаче също не е титуляр.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР