На Риши Сунак е казано, че няма да има специални

...
На Риши Сунак е казано, че няма да има специални
Коментари Харесай

Найджъл Фараж пренебрегна пресконференцията на Reform, тъй като торите казаха, че няма „специални сделки с партията

На Риши Сунак е казано, че няма да има „ специфични покупко-продажби " с Reform UK, защото торите са „ разрушили Англия “.

Лидерът на промените Ричард Тайс сподели, че „ ужасените ” консерватори към този момент „ молят ” партията му да не взе участие в избрани места, само че сподели, че „ при никакви условия ” няма да подписва контракти с премиера. Той сподели, че неговата партия ще застане на всички места в Англия, Шотландия и Уелс, за разлика от 2019 година, когато отдръпна претенденти, с цел да помогне на Борис Джонсън.

И въпреки всичко архитектът на промяната Найджъл Фараж, който я основа при предходния име the Brexit Party, подцени конференцията и не се появи.

На събитието в първокласния хотел Conrad в централен Лондон господин Тайс изнесе странна презентация в PowerPoint, която включваше на половина господин Сунак, на половина Кийр Стармър, графично потвърждавайки, че торите и лейбъристите са „ двете страни на една и съща социалистическа монета “. Той също по този начин включва друго редактирано изображение на водача на лейбърист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР