На ринга излязоха доброто и злото. С тези думи на

...
На ринга излязоха доброто и злото. С тези думи на
Коментари Харесай

Габровски започна със Соломонова притча и завърши с цитат на Кулеков

На кръга излязоха положителното и злото. С тези думи на Иван Кулеков стартира брифингът на проф. Николай Габровски, откакто стана ясно, че Габровски направи изказване, като зад тила му застанаха всички препоръчани министри, които се намираха и в пленарна зала. Той благодари на всички номинирани за държавно управление, които застанаха зад него.

Имахме неповторим късмет да продължим по различен път българската политика, установи в минало време Габровски.

Всички ние заложихме имената си в един кабинет, който даваше вяра, съобщи още Габровски. Партийните пристрастия обаче се оказали по-силни. Николай Габровски обаче е задоволен от това, което се е случило.

По този път повече не може, видяло се, че би трябвало да се върви напред и " продължаваме напред ", посочи професорът. Той си пожела идната година да не е следващата " тъжна и изгубена година ". И макар че заявява, че е по природа оптимист, Габровски е тъжен от развиването на тъжния сюжет за страната - още веднъж избори.

Габровски отсече, че този първи мандат е трябвало да мине.

За третия мандат - всички в оферти кабинет от него, няма да вземат участие в сделки и подмолни диалози.
 Политическа партия към този момент не изключва да предложи кабинет с втория мандат
Политическа партия към този момент не изключва да предложи кабинет с втория мандат

Разговори се водят единствено с Демократична България

Меглена Плугчиева, номинирана за министър в кабинета на Габровски, показа пред публицистите своето учудване от махленския език в Народното събрание.

Трябва разговор, трябват действителни дейности за страната, съобщи тя. За триумф са нужни старания, по думите й. Приела е да се включи в ръководството поради Николай Габровски, а в случай че различен я е бил поканел, щяла да откаже. Не за всеки залагам името си, акцентира Плугчиева. А на открито за страната ни звучат, по думите й, единствено кавги и че сред партиите има единствено битки.

Отвън се вижда по какъв начин сме се вторачили в себе си, недоволна е тя. Дайте да се осъзнаем всички и да спасим страната, настоя Меглена Плугчиева: " Една страна, една татковина, една майка имаме! "

Меглена Плугчиева съобщи и че не схваща по какъв начин може някой да я подлага на критика поради присъединяване й в Тройната коалиция.

Да не мислим единствено за избори и твърдото ядро, прикани още тя.
 Окопна война в Народното събрание съзря Движение за права и свободи
Окопна война в Народното събрание съзря Движение за права и свободи

Движение за права и свободи не затваря вратата, най-малко обществено, за поддръжка на кабинет с втория мандат
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР