На ресторант с дете след 22 ч. - само с

...
На ресторант с дете след 22 ч. - само с
Коментари Харесай

Без деца в ресторантите след 22.00 часа: МС

На ресторант с дете след 22 ч. - единствено с декларация, планува план на разпореждане на Министерски съвет. С него ще бъде променена и допълнена Наредбата за профилирана протекция на деца на публични места. Дискусията ще продължи до 2 януари.

Родителите на малолетни деца са наясно какъв брой комплицирано е да отидат с тях на спектакъл или концерт и каква опашка се оформя от хора, които попълнят заявления на коляно. Сега това се планува да се случва и в ресторанта. Придружителите на хлапетата ще би трябвало да потвърждават чии са те.

А ресторантьорите ще би трябвало да разпечатват заявления или да гонят клиентите, които не си носят такива, когато стрелките на часовника минат 22 ч.

Регламентира се също условие за притежателите, наемателите или ползвателите на търговски обекти, кина и театри, чиито обекти се посещават от деца, да слагат на видно място за клиентите информация за условията за придружаване на деца на публични места, в това число за условието за показване на декларацията по пример.

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР