На редовното си заседание за месец май, общинските съветници на

...
На редовното си заседание за месец май, общинските съветници на
Коментари Харесай

Близо 60 предложения ще разгледат общинските съветници през май

На постоянното си съвещание за месец май, общинските съветници на Стара Загора ще прегледат близо 60 оферти.

Това стана ясно след извършения през днешния ден Председателски съвет.

По време на сесията, локалният парламент ще гласоподава на второ четене Правилник за организацията на активността на общинско дружество „ Гробищни паркове “, както и своя Етичен кодекс.

Съветниците ще обсъдят и нова цена за прилагане на лагери от възпитаници за летен отдих, гласи предлагането за изменение и допълнение на Наредба за определянето и администрирането на локалните такси и цени на услуги на територията на Община Стара Загора.

По време на тридесет и деветото съвещание на Общински съвет ще бъде гласувано приемане на Правилник за изменение на Правилник за изискванията и реда за даване на финансова поддръжка за новородено или осиновено дете на територията на Община Стара Загора. В предлагането е записано отпусканата сума да бъде автоматизирано обновена с размера на нарастването на минималната работна заплата в страната за съответния интервал.

Предстои одобряване на промени в Общинската транспортна скица, приемане на Програма за развиване на туризма на територията на Община Стара Загора за 2022 година и доклада за осъществяването на програмата за миналата година.

Съветниците ще прегледат и Декларация по отношение на участието на Република Северна Македония в Европейския съюз.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР