На редовното си заседание служебното правителство ще разгледа решение за

...
На редовното си заседание служебното правителство ще разгледа решение за
Коментари Харесай

Правителството обсъжда списък на иновативните училища за новата учебна година

На постоянното си съвещание служебното държавно управление ще прегледа решение за приемане на лист на новаторските учебни заведения в България за идната образователна година, заяви пресцентърът на кабинета.

Министрите ще прегледат промени в разпореждане номер 283 на Министерски съвет от 2021 година за приемане на лист на професионални посоки и предпазени специалности, по закона за висшето обучение.

На съвещанието ще бъде прегледан Проект на разпореждане за одобрение на спомагателни разноски по бюджета на Държавна фирма „ Земеделие “ за 2022 година Постановлението е за обезпечаване на ликвидност на земеделските стопани и за поддръжка на свиневъдите и птицевъдите за хуманно отношение към животните, както и за обезпечаване на поддръжка за земеделските стопани по национални ограничения за обезщетения на нарасналите цени на енергоносители, фуражи, препарати за растителна отбрана, горива и торове.

Министерски съвет ще прегледа Проект на разпореждане за одобрение на спомагателни разноски по бюджета на министерството на външните работи за 2022 година както и план на меморандум за стратегическо партньорство сред държавните управления на България и Обединените арабски емирства.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР