На редовното правителствено заседание в сряда се очаква да бъде

...
На редовното правителствено заседание в сряда се очаква да бъде
Коментари Харесай

Кабинетът ще освободи директора на агенцията за одит на средствата от еврофондовe

На постоянното държавно съвещание в сряда се чака да бъде освободен изпълнителният шеф на Изпълнителна организация „ Сертификационен одит на средствата от европейските аграрни фондове ” Лъчезар Спасов, съобщи БГНЕС. Предстои министрите да изберат нов шеф на организацията.

Очаква се кабинетът да утвърди национална стратегия за развиване на образованието. Министрите ще предложат на президента да бъде награден Цочо Бояджиев с първа степен.
 Кабинетът утвърди актуализацията на бюджета, приходите са с 2 милиарда повече Кабинетът утвърди актуализацията на бюджета, приходите са с 2 милиарда повече
Служебното държавно управление утвърди на изключително съвещание актуализацията на държавния бюджет за тази година, на бюджетите на Държавното об...

Предстои да бъдат признати спомагателни разходи/трансфери за 2021 година за финансово обезпечаване на действия по национална стратегия „ Отново дружно ”, както и спомагателни заплащания от централния бюджет по бюджета на Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията за 2021 година за обезпечаване на средства за капиталов план „ Модернизация на жп линия София - Драгоман - сръбска граница, жп сектор Волуяк - Драгоман ”.

Кабинетът ще утвърди и спомагателни средства по бюджета на Министерството на здравеопазването за 2021 година

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР