На разпит в ДАНС е зам.-министърът на електронното управление Михаил

...
На разпит в ДАНС е зам.-министърът на електронното управление Михаил
Коментари Харесай

Зам.-министърът на електронното управление Михаил Стойнев е на разпит в ДАНС

На разпит в ДАНС е зам.-министърът на електронното ръководство Михаил Стойнев, заяви " 24 часа ". Причината е абсурдът с кода на машините за вота, за който се разбра през днешния ден от отчет на организацията.
 
Веднага след случилото се парламентарната група на ГЕРБ-СДС организира изключително съвещание дружно с ръководителя на партията Бойко Борисов.
 
Междувременно на брифинг в Министерски съвет министърът на електронното ръководство Александър Йоловски отхвърли опцията за манипулиране на локалните избори посредством машините за гласоподаване.
 
Но разгласи, че е трансферирал всичките си отговорности във връзка с машинния избор на своя заместител Михаил Стойнев от Политическа партия.
 
По думите му нямало по какъв начин да се направи операция. Йоловски обаче не отговори какво тъкмо е правил неговият заместител Стойнев на 25-ти, какво е снимал и свалял, както и отчета на ДАНС.
 
Министърът разгласи единствено, че дружно с вицепремиера Мария Габриел отива в Народното събрание и ще види какво тъкмо е станало.  
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР