На разговорите с президента ще поискаме третия мандат да бъде

...
На разговорите с президента ще поискаме третия мандат да бъде
Коментари Харесай

Дренчев : Ще поискаме от президента да връчи третия мандат на нас

На диалозите с президента ще желаяме третия мандат да бъде връчен на нас. Крайно време да се даде мандат на пробългарска партия. Ще желаеме несъгласие върху закупуване на още осем хартиени самолета F-16. Това сподели за " Твоят ден " Николай Дренчев от " ".

По думите му е наложителен референдум за приемане на еврото. " Така ще запазим финансовата си самостоятелност. Радев може да наложи несъгласие и да сезира Конституционен съд. Напълно е допустимо да опитаме да съставим държавно управление, имаме концепция да е на малцинството. Това е опция за излизане от рецесията ", счита той. 

Според него има два метода България да се оттласне от дъното - в случай че има нови избори или евроатлантическите партии малко да премислят позициите си и да водят по-независима политика. Искахме с да сезираме Конституционен съд за даване на оръжие за Украйна, само че не можахме да се обединим, те си трансформират решенията. Ние преди всичко гледаме ползите на българските жители, а другите гледат евроатлантическата взаимност ", уточни Дренчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР