На раздяла двамата се ръкуваха, а Петков каза: Разбрахме се!

...
На раздяла двамата се ръкуваха, а Петков каза: Разбрахме се!
Коментари Харесай

Божанков с тайни срещи. Договорка с Кирил Петков

На разлъка двамата се ръкуваха, а Петков сподели: " Разбрахме се! "

Бившият народен представител на левицата Явор Божанков се разшета в Народното събрание. В последните дни на 48-ото Народно заседание той направи трескави совалки с представители на десницата, заяви Епицентър.бг.

Той първо бе засечен на загадка среща със съпредседателя на Демократична България Христо Иванов. След това на диалог в коридорите на Народното събрание с водача на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

На разлъка двамата се ръкуваха, а Петков сподели: " Разбрахме се! "

Дали ще забележим " самостоятелния народен представител " Явор Божанков в бъдещите листи на новото дясно обединяване, ще стане ясно до седмици.

Припомняме, че Българска социалистическа партия изключи от парламентарната си група депутата Явор Божанков поради другата му позиция по въпроса за изпращането на военна помощ за Украйна. Божанков отбрани тезата, че Русия е агресор и че няма да завоюва тази война. След изявлението му водачът на партията Корнелия Нинова съобщи, че в парламентарната им група има хора с друго мнение, като уточни поименно Божанков, само че означи, че са значими груповите политически решения.

Божанков внезапно промени политическите си позиции след престой в Съединени американски щати.

До преди дни Божанков твърдеше, че с него не е воден диалог да е част от друга политическа партия, само че евентуално обстановката към този момент се е трансформирала.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР