На работна среща, проведена на 7 юни 2022г., съдия Нели

...
На работна среща, проведена на 7 юни 2022г., съдия Нели
Коментари Харесай

Представиха образователен филм пред директори на училища в област Видин, ето кога може да го гледате

На работна среща, извършена на 7 юни 2022г., арбитър Нели Дончева – арбитър в Административен съд-Видин, арбитър Дияна Дамянова – арбитър в Районен съд-Кула и доброволец към Общински съвет по наркотични субстанции Видин и арбитър Илия Илиев - ръководител на Окръжен съд-Видин, показаха пред шефовете на всички учебни заведения в област Видин късометражен учебен филм: „ Твоите най-важни права и отговорности като дете “. Той е взаимен артикул на Административен съд-Видин, Окръжен съд-Видин, Районен съд-Кула и Районен съд-Белоградчик и е по отношение на Образователна стратегия „ Съдебна власт – осведомен избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури”, осъществена взаимно Висшия правосъден съвет и Министерството на образованието и науката. Филмът е предопределен за възпитаници от 5 до 12 клас и от 08 юни 2022 година ще се излъчи в „ Час на класа “ във всяко учебно заведение.
Официалното му показване ще се състои на 27 юни 2022 година от 13.30 часа в Конферентния център на Областна администрация Видин, за което са поканени магистрати, шефове, учители и възпитаници от разнообразни учебни заведения в региона, представители на разнообразни институции и организации и представители на медии.
Късометражният видеоклип ще бъде качен в интернет страниците на съдилищата, в youtube и ще бъде наличен за всички, които демонстрират интерес.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР