На работна среща между кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов

...
На работна среща между кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов
Коментари Харесай

Медицинските лица и специалистите в ясли в Благоевград със заплата от 900 лв.

На работна среща сред кмета на Благоевград доктор Атанас Камбитов и представители на разнообразни класи и организации беше решено, че заплатите на медицинските и немедицинските експерти в разнообразни заведения ще бъдат увеличени. Това са работещите в детски ясли, детски градини с яслени групи, както и тези, които работят в медицински кабинети в учебни заведения.
Промяната визира над 100 души и влиза в действие със задна дата, от първи януари тази година. Новите заплати на работещите в бранша стават 900 лева
През предходната година заплатите на заетите в този бранш в общината бяха увеличени два пъти. В началото на тази година пък стана ясно, че се подвигат и заплатите на личния състав в детските градини и учебни заведения в града. Според общината, с изключение на за по-високи заплати, община Благоевград непрестанно работи в посока на възстановяване на материално-техническата база в детските заведения. За децата са обезпечени отлични условия, както и здравословна храна, според условията на Министерство на здравеопазването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР