На ръба, буквално отчаяна и изпаднала в черна дупка, е

...
На ръба, буквално отчаяна и изпаднала в черна дупка, е
Коментари Харесай

Страшен удар: Денислава Велкова от "Игри на волята" е съсипана, предприе отчаян ход!

На ръба, безусловно обезверена и изпаднала в черна дупка, е Денислава Велкова. Да, същата до неотдавна радостна, ухилена и даже скандална Денислава от " Игри на волята ", която и участници, и фенове, нарекоха с куп обидни имена, визиращи леките дами.

Защо ли?! Който е следил формата, чудесно знае за какво. Там, пред очите на цяла България, Денислава не спря да се държи като кучка. Но не готината, интелигентна и обиграна кучка, а разгонената и евтина такава. Единственият, който най-малко за малко погледна съществено на нея като жена, беше Иван Рълев, само че и той се отдръпна бързо, схванал що за стока е Денито.

Именно това е и повода за депресията на Велкова. След формата тя се надявала да си откри богат и готин мъж, който да я изиска за съществено гадже, само че до момента я бройкали единствено откровени простаци и то с ясното изискване, че я желаят единствено за развлечение в леглото.

" Отчаяна е и от време на време не може да се сдържи, стартира да реве. Коя жена няма да реве в случай че мъж й отиде отсреща и й съобщи - искаш ли да се ч*каме, ма?! Като на някакъв отпадък... Цветът на косата си смени, с цел да промени себе си, само че би трябвало да го направи от вътрешната страна, не извън. Ето я и в този момент - вместо да покаже разум, тя отново пуска фотоси с голи кореми и задни елементи в нета. Как да се получи друг резултат?! ", разясняват близки до нея.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Игри на волята Денислава Велкова Иван Рълев мъже мъж
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР