На провелото се днес -1 март 2024 г. заседание на

...
На провелото се днес -1 март 2024 г. заседание на
Коментари Харесай

Откриха процедурата за избор на омбудсман на Община Благоевград

На провелото се през днешния ден -1 март 2024 година съвещание на краткотрайната Комисия за номинация за избор на публичен медиатор на територията на община Благоевград бе взето решение за оповестяване началото на процедура по номинация за омбудсман.

На базата на признатия от Общински съвет Благоевград с Решение на № 53 по Протокол № 3 от 23.02.2024 година, Правилник за организацията и активността на публичния медиатор на територията на Община Благоевград, комисията сформира съобщение с правила за допустимост на претендентите и одобри процедура по асортимент на претендентите, както и периодите за осъществяването ѝ.

Кандидатите имат 15 дневен период след датата на издание на обявлението- 02 март 2024 година, в който да подадат документите си.

Документите се одобряват в постройката на Община Благоевград, ет. 1, кабинет № 108.

След приключване на 15-дневния период комисията преглежда постъпилите документи и кани за обществено събеседване лицата, отговарящи на условията по член 8 от правилника.

Поканата за общественото събеседване се афишира авансово, в период от 7 дни, посредством електронните и печатни медии, и формалния уебсайт на община Благоевград.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР