На провелия се от 19 до 21 май 2023г. в

...
На провелия се от 19 до 21 май 2023г. в
Коментари Харесай

Поредно силно представяне на плевенчаните Алекс и Дейвид Найденови на Burgas Gran Prix 23

На провелия се от 19 до 21 май 2023г. в Бургас доста мощен интернационален шампионат Burgas Gran Prix 23 взеха присъединяване над 370 състезатели от пет страни, които реализираха доста високи резултати! На шампионата се конкурираха състезатели от националните тимове на България, Турция, Грузия и Молдова, както и клубни сформира от България, Словакия и Турция, общо -35 тима. За следващ път плевенските плувци Алекс Найденов и Дейвид Найденов реализираха доста високи резултати измежду изострена конкуренция. Алекс Найденов е първенец на 800 м св.стил за юноши старша възраст и е вицешампион на същата дисциплинираност за мъже. На 400 м св. жанр Алекс завоюва второ място за юноши, а на 200 м св. жанр се класира на трето място. Дейвид Найденов извоюва шампионска купа на 400 м св жанр за юноши старша възраст, а след това, в конкуренцията за мъже на същата дисциплинираност е вицешампион.



На 800 м св. жанр Дейвид е втори за юноши и трети за мъже, както и на 100 метра св. жанр е трети за юноши. На 200 м св. жанр той завоюва вицешампионско отличие.

В общото класиране братята Найденови бяха измежду малцината юноши класирали се в първата десетка за мъже по точки FINA, надлежно Дейвид Найденов с 2126 точки е на седмо място измежду мъжете, а Алекс Найденов, с 2107 точки е на девето място измежду мъжете.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР