На проведено днес събрание в Царево сегашният кмет Георги Лапчев

...
На проведено днес събрание в Царево сегашният кмет Георги Лапчев
Коментари Харесай

Надпартиен обединител сменя Георги Лапчев в кметската надпревара за Царево

На извършено през днешния ден заседание в Царево сегашният кмет Георги Лапчев е съобщил желанието си да не се кандидатира за следващ мандат.

Лапчев, който ръководи от 2011 година морската община е заречен още при продобиване на третия мандат той да му е финален. Градоначалникът е показал, че дава цялата си поддръжка в конкуренцията за кмет на морската община да се впусне неговият заместител Марин Киров.

През годините Лапчев съумя да развие като привлекателен туристически център цялата община, само че в последния мандат ръководи под непрестанен напън и раздори с локалната съпротива.

Очаква се структурата на ГЕРБ публично да поддържа Киров, който не е член на партията и по този метод да издигне надпартиен обединител на локалните хора.

Марин Киров е разпознаваема личност  – приключил е локалната гимназия с отличие,  квалифициран правист и админ със стабилен опит. Той се завърна в родното Царево преди две години, познава администрацията и хората - очевидно ще направи опит да бъде обединител в кметския си мандат.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР